Bordeller homo i hamburg call pojkar stockholm

bordeller homo i hamburg call pojkar stockholm

Sossarna går bättre än borgarna tillsammans och ända sitter de här borgerliga halvfascisterna och ser skitnöjda ut i tvn. Igår såg jag moderaternas kvinnliga ledare i Stockholm debattera med en sosse. Något mer äckligt, självgott, än moderatkvinnan har jag sällan sett, till och med värre än Persson. Det trista med Stockholm är alla puckade moderater, allt från Linda Skugge till en del hjärndöda snubbar man kan träffa på fiket.

Sverige går bra, visst  fan, och ändå säljs det mer nervknark än någonsin. Varför är du deppig lilla vän? Du har ju allt, jobb, bil, hus, och barnvagn. Räcker det inte till? Inte för att man behöver bli nunna, som i Maud Nycanders film, men nog fan vore det bra med en tillnyktring. Så var det hängt. Det tar alltid lite längre tid än man tror.

Går hem, lagar indiskt till min son. Hans lärare ska sluta och ersättas med en vikarie. Det är då min son säger de klassiska orden: Alla vikarier vi haft har gråtit. Jag minns min egen skolgång. Tyckte jag var hyfsat bra i skolan, men lika förbannat säger betygen något annat. Folk kan gärna skippa skolan, men det kräver att man har en annan plan. En annan ide för VAD man vill göra. Nina Björks krönika, om att hon duger, ger fan i att köpa nytt var helt underbar.

Precis så känner jag. Att åka skidor i Åre är som att se en klädesaffär i pisten. Alldeles för många ser ju fan ut som dom var skyltdockor för Intersport eller Stadium. Jag, en hippie, alltid en hippie, går in för att tvåla till folk med åkningen. Jag tycker det är pinsamt med folk som är för snyggt klädda. Det är som gubbar med hund. Hela outfitten pekar på taskigt självförtroende och framför allt: Sitter o tittar i en William Kleinbok från Bilder från New York.

Det är läcker, vild fotografi, en massa energi. Minns en diskussion med en polare om bildernas betydelse. Om tron att man kan förändra något med bilder?

Bilder kan tolkas precis hur som helst, men känslan i bra bilder är svår att komma förbi. Min polare menade att Koudelka inte gjort ett skit för zigenarna med sina zigenarbilder. På det svarade jag: På samma sätt är det väl då man åker och fotograferar i Irak, Jugoslavien eller Afrika. Inte fan åker man dit för att förbättra läget för folk. Man åker nog dit för man tycker det är kul, intressant och kanske kaxigt. Vill man förbättra något så ska man nog börja med sin barnuppfostran, sina förhållanden på hemmaplan, sin attityd som människa.

Jag tror att bilder kan förändra, precis som litteratur och musik, men mest genom att en känsla väcks inom betraktaren. Jag vet att litteraturen fick mig att åka till Spanien i början av sjuttiotalet.

Det var Hemingway som väckte äventyret inom mig. Jag tyckte han beskrev skrivandet och lusten att resa så bra. Själv har jag bara en regel för mitt fotograferande: Att mina bilder ska innehålla en slags frihet.

När det fungerar ska bilderna kännas som en fågel i vinden. Tänker på mitt första barndomsminne. Jag låg i barnvagnen, såg ut genom ett plastfönster. Det såg lite dimmigt ut,men jag minns konturerna av Storgatan i Sundsvall. Italienaren som sålde gipskatter. Det är sånt man minns om man är konstnär. Jag har helt tappat tilltron till reportaget som ide. Igår kollade jag på en massa svenska reportage. Det är bra, det är kompetent, men det är lite själ, ingen kick, ingen personlighet.

Så slår man upp Magnum, kollar på Bressons Scrapbook, ca bilder, som skickar de här reportagen ner i dynghögen. Vi har haft en diskussion här på bloggen var de bästa bilderna tar vägen?

Inte ligger dom på bloggarna inte. Min uppfattning om bloggar, om arbete, om konstnärskap, är att det finns inget privat, det finns inga hämningar.

Vågar man inte vara ärlig, lufta sina personligaste tankar och ideer så blir det ointressant. Vem fan vill ha en B-version av livet? I går på krogen, fick jag höra att jag minsann var en kaxig, jobbig jävel. En glidare som alltid bara susar förbi då de andra sliter som galärslavar. Jag vill ju bara att saker ska vara bra, bli bra, kännas bra, betyda något. Tro fan att jag tycker nästan all fotografi jag ser är ointressant, för det är den ju, eller hur????

Vad tycker ni om bilden då? Kan ni inte köra lite fotosidansnack? Bedöma kopieringen osv,,, Jag kan bara säga att jag inte sökt visum, eller besökt en krigszon för att ta den.

Där det finns ljus, finns det bilder? Var det Jesus som sa det? När min mormor var strax över nittio sa hon till mig: Mikael, nu är jag trött på det här. Nu vill jag dö. Jag har tänkt på det där många gånger. Att hon blev less på livet, inget var kul längre. På samma sätt kan jag känna trots att jag bara är Att gå till det förbannade Kulturkonsum på Bondegatan och handla dyr jävla mat som är en vecka för gammal.

Eller städa, detta förbannade städande. Tar det aldrig slut? Var ner till grannen igår, en snubbe i årsåldern. Jesus, tog knäcken på mig och jag bestämde mig för att storstäda hemma. Började med att dra ut spisen. Dom skulle älska att komma hem till mig.

Stå på knä och gnugga som en jävla bakfösare i en kvart ger huvudvärk. Varför blänker inte den förbannade klarlacken mer? På med lite fettavsugare, sånt som jag kör på bilmotorn före besiktningen.

Urrk, hela köket luktar garage och finsk fönolja och skåpen då? Flammiga som en taskigt kopierad färgbild. Det finns bara en sak att göra: Ta fram svabben, dra den över golvet och hoppas att besökarna kommer medans det är någorlunda blött och blankt på golvet. Solen kommer upp på balkongen, någon jävel står och sågar och spånet kommer in till mig. På en annan balkong skriker en unge, samma förbannade unge som alltid skriker spö skulle den jäveln ha, eller fetaste nappen i alla fall.

Såg Plura på tvn. Artister, vad ska dom inte stå ut med? Stå och fjöla sig i ett kök med skrikiga brudar när man bara vill sjunga rocknroll. Hade skickat en förfrågan till Moderna om att ställa ut. Det här är dock bättre än Arbetets Museum som inte ens svarat på mina tre senaste utställningsförslag. Livet handlar mycket om att förstå att man måste vänta.

Hurricane, låten om boxaren. Lyssnar på Sarah, låten om kärleken. Hur sjukt bra kan man inte bli? Vad är det som gör Dylan så fenomenal? Att han följt sitt spår, sina spår, trots spott och spe, aldrig slickat ett ärschle och nu, strax innan döden, framstår han som en mästare i Bach o Mozarts klass. På samma sätt är det med den bespottade Lundell.

Läs Vinter i Paradiset, Sömnen, Jack, ,,förlåt de sena alstren, de ingår också i hans produktion. Se hans enorma storhet, inse att han inom femtio år kommer, tillsammans med Kerstin Ekman och Göran Tunström, sälla sig till de stora mästarna.

Han kommer att stå axel mot axel med Strindberg, den fenomenale. Tänk på det vänner. Själv känner jag mig så glad. Martin von Krogh läser min blogg, såg mitt inslag om skrivare och erbjöd mig att använda hans skrivare. Jag känner mig ödmjuk inför hans erbjudande. En gång i tiden labbade jag med Lars Tunbjörk. Han tjänade mycket pengar, jag inga, eller lite, och ibland kunde jag inte betala hyran.

Då betalade han min del utan att blinka. Det är vad jag kallar stort hjärta. Tack vänner för att ni finns. Det regnar mot tågtaket då jag åker mot Stockholm i natten. Jag har kommit till den tiden i livet då döden framstår som en realitet. Vänner blir sjuka, vänner försvinner, vänner går ner sig i sprit och sorg. Det gäller att hålla sig på mattan. Att vara i naturen är att överleva, bli genomblåst av frisk luft, andas. Jag gör bokslut i natten.

Funderar över vad som är viktigast i livet? Några vänner, sol, snö, hav och berg. Att få vakna på morgonen, kliva ut i solen, dricka kaffe, skriva några timmar, plåta någon timme, sova siesta, älska. Inte som att åka offpist eller droppa en klippa man aldrig skulle ha kollat in för den var för brant, för hög, för svår. Och lika förbannat måste man fixa det, för det finns ingen väg tillbaka då man åker skidor. Allt leder neråt, precis som i livet. Eller hade jag fel nu?

Är inte det här den värsta vintern på mannaminne? Ser ut, takdropp o gråååååååååååååtttttt. I går stod jag på krogen o lyssnade på folk som ville resa bort.

Det var Afrika, Vietnam, Kambodja,,,name it,,,,o själv känner jag bara Själv anser jag Medelhavet vara världens vagga o dess underbaraste plats. En annan sak som slår mig är den nya politikern.

Nu blir man vald och sedan skiter man i vad folk tycker. Det känns som Bildt, med flera, bara ger fan i andras åsikter. Dom bara kör på, helt maktgalna. Det finns liksom ingen nivå där man kompromissar eller når varandra längre. Nu ska vi ha bostadsrätter. Nu ska vi osv osv,,,o ingen annan röst får höras. Det är ett nytt fenomen. Nu ska jag till backen, i droppet o dimman. Det enda som kan vara bra med det är att det kanske kan bli bra bilder i diset,,eller???

Typiskt nog blev resan mot söder framflyttad i samma ögonblick som jag skulle bära ned resväskan till bilen. En stor geting surrar bakom min nacke. Nu får man väl sig ett stick snart? Moderaten Borg kör på. Det är lite otäckt som dom håller på. Det är klart att om alla får jobb behövs inga bidrag, men det är något som inte stämmer och det kommer väl att visa sig. Det jag tänker mest på är ändå sossarna: Gjorde dom något de sista tio åren?

Det känns som om dom inte kom med en enda radikal förändring? Dom körde skolan och boendet i botten. Inte heller gjorde dom ett skit för jämlikheten. Inte för att jag tror borgarna om något gott, men man slås ändå av hur sega sossarna varit. Jag har en del polare som är arbetslösa. En del har valt det, andra vill gärna ha jobb, men det här tjatet om att dom ska sitta på arbetsförmedlingen varje dag är ju bara larvigt.

Fan, låt folk softa om dom vill. Ge dom en grundlön så är det bra. Varför ska alla arbeta? För att vi ska producera och äta och dricka mer, eller? Man kan ställa sig många frågor? En fråga som berör mig allt mer är dagens unga män. Blir dom jämlikare, blir dom mer sanna  mot sig själva, blir dom mindre macho, blir dom kunnigare? På min sons skola, Sofia, en jävla övremedelklassskola på söder håller man på med sk Firmor. Unga killar organiserar sig i gäng för att slåss med andra skolor.

De yngre grabbarna spelar mest dataspel, totalt okunniga om det mesta och dessutom, i bedrövligt dålig fysisk form. Tjejerna däremot går från klarhet till klarhet. Varför verkar unga killar så otroligt okunniga idag? Man vaknar till sol, tidigt som vanligt. Fredagen var en dag i den sköna gemenskapens tecken och ledans. Den underbara trista ledan, som ger en rätten att dra täcket över huvet vid tio bara för man ids inte mer. Jag saknar min barndoms morgnar då jag vaknade vid havet i huset som min pappa och farfar byggt.

Vi hade en sommarstuga som låg femtio meter från Bottenviken, granar som susade men framför allt: Känslan av att vakna, pigg, så pigg, så utsövd och stark. Snabb frukost och sedan ut i skogen med pilbågen och jaga björn.

Jag jagade björn i många år innan jag insåg att det inte fanns någon björn i trakten. Huset brann med tiden ner, farsan dog vid femtio och morsan klappade ihop. Allt detta är minnen som alltid påminner mig om att det finns och fanns ett annat liv än Nytorget och vernissager. Vaknar på morgonen med den hemska insikten att jag gått på Konsum i 45 år. Jag tror jag behöver hjälp? Jag hatar att handla mat, därför åker jag ofta till en stormarknad och bunkrar, men lika förbannat tar maten slut på direkten.

Jag har en dröm och det är att jag lever i ett varmt, soligt land, går ut på förmiddagen, handlar liksom i farten på marknaden som ligger strax bredvid där jag bor.

Det är vackert, det är ute och jag tar en kopp kaffe då jag handlar. Så har jag haft det i Barcelona, i Tarifa. Inte i Grekland för där vet dom inte vad mat är. Hemma finns inget sånt utan jag får masa mig ner till Konsum, ett trist, dyrt ställe där man knappast tar sig en kopp kaffe i väntan på. Och så står man i kö, en jävla tyst, ångestladdad kö, där ingen säger ett skit. Alla bara klämmer på sina kontokort. Och vad det gäller kontokort så hatar jag ungdomarna som köper en Plopp för 7 spänn och ska betala med kontokort.

Förr var det pensionärerna som gjorde en galen med sina skrynkliga lappar som skulle ge dom en burk krossade tomater gratis efter trettio års troget hasande till affären. Nu är det kids med jeansen vid knäna som köper Plopp och pröjsar med plastbit.

Please, take me home. Utanför mosken på Medis delar man ut en broschyr där det står i Koranen att en man får slå en kvinna lätt, absolut inte hårt, men lätt, om hon är uppstudsig eller vill skilja sig. Till saken hör dock att OM hon har bestämt sig för att skilja sig så får mannen inte slå henne. Inte lätt att vara muslim inte. Vet inte vad man ska säga? Vet väl hur många gånger man själv inkasserat en snyting av brudarna då man gjort slut.

Själv är jag ganska nöjd med livet, lite mer värme bara så man kommer igång ordentligt. Jag cyklar nästan varje dag, året om, så de kanske vore läge att fixa handbromsen? I går fixade jag punka på bilen. Grabbarna på verkstaden säger alltid att mina däck är dåliga. Fyra nya kostar kr. Att laga en punka kr. Så i princip tjänade jag kr igår på att inte köpa nya däck?

Thats reality i min värld. Och vad det gäller snytingar a la Koranen. Take it easy, börja med en kram. Var på middag igår hos en av mina absolut bästa vänner. En fantastisk karl, men han sa något märkligt. Han son satt i sitt rum och spelade. Det var som en bastu och jag är som bekant så förbannat trött på detta spelande. Då sa min kompis: Du borde bejaka din sons spelande. Aldrig i livet, svarade jag. Jag är helt emot den där dyngkulturen.

Har ni sett ett internetkafe? Hundra grabbar som sitter som kuschade, krokryggade pensionärer. Inte en tjej på en mils avstånd och då snackar vi om femton, sextonåringar. Det är en totalt idiotisk kultur, som också avspeglar sig i skolan. Tjejerna är oändligt överlägsna idag. Det enda som räddar de slappa killarna är deras kön Att det finns en könsmaktsordning som räddar dom och ger dessa oduglingar jobb.

Men, det kommer att ändras. Bara brudarna spottar i nävarna och slutar att mesa så ryker de unga männen all världens väg med all rätt. Om konsten att vara människa.

Det gör jag med. Han bor dessutom granne med mig. Det här är intressant för Croneman och jag är ungefär i samma ålder. Yngre människor gillar ofta Bingo Rimer. Jag fattar inte det? Det går som en gräns någonstans mellan oss lite äldre och de yngre. En gräns som jag uppfattar som ren dumhet. När jag var ung var schlagerfestival något så innihelvete korkat så man trodde det inte var sant. Det är lika korkat idag, men Gud så accepterat. Eller DN som idag kör en stor bilaga om mode.

Hur kan det vara intressant? Könsrollerna har förstärkts och försämrats på något underligt vis? Trots att jämlikheten ökar så blir det allt mer kvinnor och män som ser ut som bimbos och bär sig åt som bimbos.

Och MTV ska vi inte snacka om? Det är ju kvalificerat kvinnoförakt 23 timmar om dygnet. Nu går jag på Konsum och sanningen och säga: En riktig skitaffär, men har jag otur springer jag på Bingo.

Everyone will be allright tonight Jag har en styrka, kan drömma, visualisera. Jag kan drömma om hur mitt liv ska se ut. När jag är riktigt rädd, och jag är ofta rädd, brukar jag drömma situationerna. Ibland drömmer jag flera månader framåt om vad jag ska göra och hur det ska se ut.

I det här jobbet, eller den här livsstilen, jag valt behöver man ofta tröst. Det första man måste inse att allt man gör, måste man göra själv. I samma ögonblick man väljer det här livet så får man också inse att man säger goodbye till tryggheten, och i viss mån samhällets omsorg. Det finns dom som tror att det blir enklare ju längre man håller på. Det är snarare tvärtom. Det är då man är ung det är lätt. Små krav, små omkostnader, en stark kropp och illusioner. Vänta bara tills ni blir femtio.

Det är den tunga tiden. Det är där folk bryter loppet, frilansloppet. Jag läser Martin Von Krogs blogg. En fin kille, stor ömhet, bra fotograf. En sökare som plåtar konflikter. En som vill något. När jag var i hans ålder, ??? Mullvaden, skogsnäs, Libanon,Spaninen, Nordirland, Nicaragua, Sydafrika, Israel, Marocko,,överallt där en konflikt och en chans till bilder fanns, där fanns jag. Det pågick i tjugo år. Jag var mager, vild, långhårig, levde för bilden och äventyret.

Hela tiden fanns sorgen och längtan i mig, om ro, om att ta de bästa bilderna, uppleva revolutionen. Jag upplevde den Spanska revolutionen, när Franco dog. När gatorna gungade av lycka, alla kysste alla, tårarna rann på trottoarerna. Det var en vacker tid, med sketna hotellrum, en och annan kvinna, ständig ångest och inga pengar. I veckor kunde jag bo i min bil, en rostig jävla Volvo. Det var då man behövde tröst. En röst, en Tina Turner Everything gonna be allright, tonight Jag sitter på morgnarna och skriver på min bok.

Det är kul, ibland,ofta, men betyder det att det blir bra? Hur ska man räkna in lyckan? Jag brukar säga att om jag trivs, är det bra. Hur ska man kunna ha någon annan indelning? Om du trivs är det bra för mig? Nej, man får fråga sig själv. Jag har frågat mig själv hela livet och kommit fram till att vissa frågor ledsnar man på.

I går fick jag höra en rolig historia om min barndom. Vi skulle resa från Stockholm till Lycksele. Då byggde min morbror ett litet playwoodhus på flaket till sin lastbil, sedan klev morsan, brorsan och jag in i det och åkte genom Sverige på flaket.

Det är kanske därifrån jag fått min wurm för husbilar? Jag får alltid höra att jag är en glidare. Att jag bara hänger på kafe och barer. I går, en vanlig dag, tog jag och klockade mitt liv. Vaknade vid kvart i sju, frukost o tidningen, skrev blogg, skickade iväg grabben till skolan. Skrev mellan och , lunch på balkongen fisksoppa. Gick ut, handlade bläck, gick på fiket, 15 minuter och sålde bilder för kr löskopior , gick upp till Vita Bergen, satt mot planket, ritade upp min nästa utställning, gjorde budgetar.

Kom hem till , kollade mail inga , laddade in bilder som jag tagit under dagen, ut igen, gjorde nycklar till slarvige sonen, hem igen, ringde samtal, badade, tänkte på utställningen, klev upp, photoshoppade, gjorde middag till sonen, diskade, städade, såg på tv. L ringde, ville fira jobb, gick ner på kvarterskrogen, tog två öl med henne, försökte kränga bilder till kompisar, gick hem, kollade på bilder, la mig i sängen med bilderna, älskade, somnade vid , var vaken till ,drack vatten och sedan upp igen, läsa tidningen osv Nå, hur mycket fika blev det nu då?

Sedan en timme på krogen för relax, skönhet och snack. Från till 00 00 jobbade jag konstant. En ung kille stod med punka, såg hjälplös ut. Femton, sexton år kanske? Har du en skiftnyckel så ska jag hjälpa dig,sa jag. Vad är det, svarade han? Världen går under, eller??? De tror snart man torkar sig i äschlet med dataskärmen?

Ska det vara så svårt att fatta? Och ännu värre i domstolarna? Dom får se ut hur fan dom vill, lägg energin på att binda männen vid brottet istället! Finns det å andra sidan någon manlig klädsel som skyddar vid ekobrott? Är slipsen okej,,kan man förklaras skyldig då, eller hade den ngn betydelse vid ekobrottet?

Det vet väl alla att den som ser välklädd ut har enklare att göra banktrix. Orkar inte höra småkids kalla sina tjejkompisar för hora. Det är inte slang. Det är inte kul. Det är en jävla förolämpning av värsta slag.

Inget annat och kommer aldrig att vara ngt annat heller. Min son fyller Min dotter tar studenten. Vad är svårast i livet? Jo, att erkänna lyckan. Att erkänna är livets mest svårerövrade förmåga. Glad jag är för den här kvinnan, det här barnet, de här bilderna, det här vädret. Nittio procent av vår ångest är oförmåga att erkänna. Så är det bara. Träffade en kvinna på gatan när jag lastade ur mina matkassar.

Hon sa något jag hört förr. Varför tänker män bara på sex? Jag bar upp matkassarna från bilen, tänkte på saken. Nu ska vi inte generalisera, men lite dock. Vad är det viktigaste för de flesta kvinnor? Jo, bli med barn. Okej, om då män bara tänker på sex, så verkar det ju finnas en slags logik i det hela? Eller har jag fel? Det är väldigt många kvinnor som säger sig vara less på sex, ofta är dom efter fyrtiofem och fostrat sina barn klart.

Finns det någon logik med det? Eller hur många män har jag inte hört som sagt att sex är övervärderat? Ofta över femtiofem och lite trötta. Nå, hur är det egentligen? Finns det någon som med gott samvete kan säga att det finns något roligare, härligare, skönare, friskare och mer upphetsande än sex? Nej, tänkte väl det. Det är många som har mycket att säga om datorer i sängen.

Låt oss säga så här: Jag tror inte man blir impotent eller får dåliga spermier Däremot har jag sett några exempel på svartnade organ och dubbla kukhuvuden. Ganska enkla problem, lätta att åtgärda. Kontakta bara doktor Peter så ordnar det sig. Jag har en annan ovana,talar i telefon då jag badar. Det ska också vara farligt så jag gjorde en test. Släppte ner telefonen då jag badade skumbad. Gick inget vidare, blev krullhårig och sedan föll allt håret av.

Det gjorde inget för alla tycker jag är snyggare efter elshocken. Hoppas det inte regnar i morgon. Behöver lite sol för att få fart på blommorna på balkongen. Nu orkar jag inte mer bloggande. Idag har det varit en bra dag, knytit ihop en bok, druckit tre glas vi, skrattat, sett 24 och tjänat femton kronor. Man lullar ut i lifvet, såg käre Tomas då jag hyrt Babel och satt mig solen för att inmundiga lite rejäla avgaser och vinterdäcksläpp.

Tänkte på någon idiot som skrev att han tog bilder om dagen med sin digitalkamera. Don MacCullin tar kanske trettio filmer på en månads reportage. Varifrån kommer den här idiotin med att skryta med hur många bilder man tar under en dag?

Man kan lika gärna säga" Hur mycket skit jag knäppt". Alla som varit med ett tag vet att det kommer fram max en bra bild i månaden. Titta, se bilden, sluta med diarren. Det är ju patetiskt att trycka på allt man ser.

Själv har jag varit ute med kameran i fickan i fem timmar. Jag har inte sett något som ens liknat en bild. Jag säger som Koudelka, som i sin tur refererade till en Nobelpristagare: En sann poet måste lära sig vänta. Tänk på det, diarreister. Har alltid gillat hans svartvita, halvsnuskiga saker. Dom är salongsfäiga och snyggt snuskiga på samma gång.

Fina grejer i svartvitt. Helmut Newton lyckades ibland få till schyssta kort, framför allt då han tog till dom här långbenta, enormt starka och sexiga valkyriorna.

Han måste ha levt i en slags "förföramorsandröm". Jag vet inte vilken dröm jag själv lever i, vaknar dock varenda morgon fruktansvärt kåt. Det är som solen, som kommer in i vardagsrummet, planterar sig rakt i organet. Sedan, någon timme senare,är det inte samma sak. Troligtvis för att jag börjat tänka på Konsum och lifvet? Visst är det härligt då man säger till sin kvinna: Idag skulle jag verkligen vilja sätta på dig och hon svarar Drömmer om stränder längs Skånekusten.

Det ni,,,det gäller att ha planer, drömmar Det drar mot kvällen. Funderar på vad jag ska säga till en ung människa som ska ut i livet? Vad ska man ge en ung människa för råd? Jag har bara ett råd att ge; Satsa. Gör vad du vill, men satsa ordentligt för då går det aldrig helt fel. Om du satsar blir du lycklig. Kärlek handlar om att älska sig själv och det gör man först då man känner sig nöjd och stolt över sig själv.

Gör vad du vill, men satsa. Nästan alla olyckliga människor har inte satsat ordentligt. Familj, hus, båt och bil är en bräcklig lycka. Barn är som med hundar. All kärlek kommer tillbaka, men framför allt: Sedan finns det två uttryck man ska vårda ömt.

Inte som i Amerika där dom ständigt misshandlas. Om man inte säger de här uttrycken mer än fem, sex ggr i sitt liv, så har man levt bra. Det var de goda råden. Satsa ordentligt, älska dig själv så älskar du andra. Inlägg , sedan sept förra året. Några galna husjobbare kör hårt rakt över gården, jag kör in öronpropparna. Det är som att vara på fyllan, Dylan. Jag har läst en del bloggar, många skriver att dom inte vet vad dom ska skriva,och så är det slut.

Det är cybervärldens svar på det vita arket i skrivmaskinen. Nej, idag får det bli något om kärlek. Hur fantastisk är inte kvinnokroppen. Även den smalaste kvinna har en slags mjukhet i sin kropp.

Första gången jag vidrörde en riktig kvinnas kropp så dog jag nästan av den helt fenomenala känslan som finns i en kvinnokropp. Tyngden, mjukheten och djupet på samma gång. Jag undrar ibland vad en kvinna tänker om en mans kropp? Är det mjukheten o musklerna som lockar?

Det måste bli jobbigt för de unga kvinnorna, för de unga männen blir ju allt mer av med musklerna och blir krokryggiga och närsynta av allt dataspel. Å andra sidan ser jag varje dag i Vita Bergsparken massor med välgödda,nästan äckligt småfeta tonårsbrudar,som vaggar omkring och käkar godis och röker Marloboro.

Var jag taskig nu? Nu är det strax sommarlov. Det är då man ska ta en extra runda med hunden och rasta kameran? Det ska bli en ändring i spritpolitiken. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om bolaget, men sedan dom fick det här nya att man själv hämtar och går till kassan, så är jag nöjd. Nu blir det ju fritt att handla på internet.

Det upplevs som en revolution. Jo det blir visst billigare? Jag har bott i Spanien och Grekland perioder av mitt liv och är det något jag hatar är det svensk spritkultur. Det enda som betyder något är: Vilka är det som är som svin överallt kring Medelhavet, som inte kan dricka som folk. Jo, svenskar, finnar och engelsmän. Vad fan är det för fel på vår spritkultur? Folk tycker det är big deal att köpa en whiskey femtio spänn billigare på flyget. Det finns hela tiden saker och ting man kan köpa fan så mycket billigare, men gör man det.

Nej, men med sprit så är det bara det som gäller: Bli rejäl full bara. Min dotter har just tagit studenten. Jag är hemma för att hämta den välkylda skumpan, sedan ska jag stå i baren. Alltid en prövning med folk som raglar fram och ska säga något imbecillt. Behöver man gå i skola för det? Mitt svar är enkelt. Man håller kameran i högra handen, lyfter den till ögat, tittar, tittar ordentligt, trycker på knappen. I samma ögonblick har en bit av världen och tiden blivit din. Inse tyngden, inse möjligheterna, inse kraften.

Detta ögonblick kräver oceaner av koncentration. I samma ögonblick som bilden tas ska världen stanna, ett stort svart block av energi, koncentration och nervositet ska gå genom kroppen. När man tagit bilden ska den redan vara visualiserad, kännas som en stor kopia på en vägg.

Tyngden, koncentrationen, ska vara där. För att komma till det här läget krävs koncentration, ett objektiv, inget hafsande, som en falk i himlen.

Allt det andra är bagateller. Hur ska man sälja sina bilder? Hur ska man visa dom? Photoshop lär man sig på två, tre dagar. Klarar man inte av det, klarar man inte av att vara fotograf. Politik, pengar, kärlek ,har inte mycket med bild att göra. Det är som att sockra gröten, hitta intellektuella förklaringar.

Bilden, är bara en koncentrationsakt, ett förmåga att stänga av och koppla på. Att se, att se på sitt sätt, att känna igen sitt sätt att se, att fortsätta att se så att blicken blir en förlängning av kuken, fittan och hjärtat. Nu måste sura gubben sticka upp sitt nylle. Hur är det med uppfostran av dagens kids egentligen? Ofta när man hälsar på en ung människa så sitter dom kvar i stolen och langar fram en karda som är våt och slapp som en wettextrasa.

Gick just till Konsum, en smart brud i årsåldern stod framför mig i kön. Snackar i mobilen konstant, ful jävla röst, töntiga ämnen. Hon tittar inte ens på bruden som slår in hennes varor o tar betalt. Snackar på med sin fula, korkade röst. Jag blir ännu sneare, säger till henne: Du, vem fan tror du är intresserad av att lyssna på ditt mobilskitsnack i den här affären?

Och hur fan vore det om du behagade kolla på damen som servar dig dina varor? Vad tror Ni hon gör? Nästa gång måste jag komma på något bättre?

Rycka av henne Bh?. Min dotter ser ut som min mamma. Mer det än att hon liknar mig eller sin egen mor. Hon hoppar tillbaka ett släktled. Själv har jag aldrig träffat min pappa. Han var ett taskigt vykort jag fick när han dött.

Det hade varit roligt att veta om han var lik mig, eller tvärtom? Det är sådana tankar man har då stormen tar fart och sveper bort blommorna från balkongen. Det visar också på vikten av att fotografera allt man vill ha kvar som minne. Fotografi är ändå minnets poesi. Då min mamma var i min dotters ålder, hade hon fött mig. När jag ser min dotter, ser jag min mamma. På något vis kan jag förstå mors vånda över att få en son, knappt fyllda 18,utanför äktenskapet. Det är så det är med bilder.

Dom väcker minnen, speciellt då stormen blåser utanför och river bort blommorna från balkongen. Det har varit mycket sådant på slutet. Jag tänkte på det förra veckan. En kvinnlig kompis tyckte det var jobbigt att käka banan på tunnelbanan. Hon bröt alltid bananen i småbitar,,,ja, ni fattar?

Nu har jag gått och kollat på tjejer som käkar bananer I går så lät jag två kvinnor prova en läcker mountanbike jag tagit hand om. Jag tänkte dom skulle få en cykel gratis, men båda två skrek högt: Usch, så jobbigt att sitta framåtlutad.

Varför är det jobbigt? Är det för att rumpan kommer upp och det ser ut som en ,,,ja, ni vet vad man tänker på? Eller är det för att kvinnor vill sitta på en cykel som är som en fåtölj? Där man sitter rak i ryggen och knappt kan köra uppför en backe?

Är det manligt eller kvinnligt? Jag vet inte, men ofattbart många tjejer köper cyklar som är mer som soffor än cyklar. Ja, det får bli min sista djupa betraktelse av världsläget innan jag ger mig ut på en Scandinavientour i min franska Pegutt, ,Roland Gaross, med taklucka och oljeläckande motorblock.

Haväng, Köpenhamn, Torekov, Fjällbacka,boka plats. Går på bibblan för att låna sommarböcker. Kan det bli vackrare? Biblioteken, nåt av det underbaraste som finns i Sverige, tillsammans med Komvux det senare tänker ju moderatjävlarna ta bort. Att gå på biblioteket är att vandra i en oas av kunskap och värme, ett bildningscentrum där människorna uppträder värdigt. Sedan rullar cykeln vidare till trendnissarna kring Nytorget.

Typiskt nog ska Acne, jeansföretaget, öppna en butik i området. Det finns redan en butik med trendjeans för de svaga själarna eller modemedvetna välj själva. Fan vad jag börjar ledsna på den här klädfixeringen som dyker upp allt mer.

Folk klär sig och klär sig, och allt fler ser ut som några jävla apor som köpt hela paketet. Jag borde inte bry mig, men jag ser ju utvecklingen. Mer och mer yta, mindre och mindre hjärna. Den andra kvinnan tog kontakt med mig och tillsammans upptäckte vi att han var att hitta flera kvinnor på denna mycket populära dejtingsajt horor i eskilstuna i amerika. Vp product management på htc, mo versi, meddelade anroid oreo 8.

Ingenjör som bor i arizona ser bögar i sverige för att starta ett nytt eskort strömstad liv och känna nya människor med alternativ för att utveckla en bra relation, älskar att resa, läsa och dansa.

Konkurrerande webbplatser nisch inriktning på hög intelligens eller akademiker i elite universitet har antingen stängt helt, inte längre arbeta med aktuella webbläsare, eller på annat sätt är i huvudsak döende. Antik silver och föremål av vertu, ett sidor rikt illustrerad webbplats erbjuder allt du behöver att veta om.

Saker började bra och flyttade snabbt. Förutom alla dessa, craigslist tillåter användare att lägga upp sina annonser gratis. Om en person lögner om deras foto eller en profil så är det en röd flagga för eskort i prag att inte längre fortsätta med relationen.

Här är några risker som vanligen förknippas med professionell online dating. Det kan kosta dig investerare, potentiella partners och orsaka massor av negativ press. Gunvor larsson november 3, at Hur du reagerar på en kvinna med bpd har en enorm inverkan gamla mogen man söker äldre man 40 för sex på relationen fungerar eller qx qruiser inte. Så jag verkligen tacka dig för din kommentar, jag hoppas verkligen att många män kommer att läsa det.

Vårt omfattande utbildning förbättrar din dejting färdigheter så att du kan sollentuna escort hitta kärlek snabbare. Så dessa webbplatser är alla lika, en del är lite mer allvarlig än den andra.

De kommer förmodligen att vuxen uppkopplad dating för mogna män yngre 50 stödja dig att lära känna någon bättre. Internet book database — en plats för bokälskare och en plats för författare. Det är en del av passioner, som har mer än nisch online dating och webbplatser för horor göteborg sociala nätverk.

Anhängare utan en ledare är förlorat och ledare utan följare är bara killar som står runt i ett fält så att det finns ett symbiotiskt förhållande. Söker någon ner till jorden med en god portion humor. Dateactive drivs av riktiga människor, som har verkliga liv och njuta av att vara i naturen, paddla kajak, mountainbike och road cykling och skidåkning. Tranny sverige denna månad, susan sörja, 41, berättade post är hon övertygad om att hennes pip-implantaten är att skylla för den cancer som har härjade i hennes kropp.

Rolig, snäll, ärlig, ärlig, omtänksam och jag skulle tro stilig. Lång historia kort, jag fick aldrig tillbaka pengarna, men det kunde jag sätta henne i en obekväm situation med sin pappa. Svängig, där singlar eller partner i en engagerad relation engagera sig i sexuella aktiviteter med andra som en fritids-eller social aktivitet.

Vilket kan vara mycket märkligt med tanke på vad jag just seriösa dejtingsajter skrev om människor som faller i kärlek med sina vänner. Jag har dejtat en saudisk man för 3 år, och han är på en student stipendium. Jag tror att op är en idiot, och alla som tänker på detta bli eskort sätt har några allvarliga problem att ta itu med, allt för att du ska få några allvarliga hjälp. Labben var också varje given tre kontrollprov en mer än vad som ursprungligen var avsett som. Människor kan lura andra genom att förvränga deras utseende eller deras personliga berättelse.

Dolphin är en snygg system med massor av alternativ och definitivt en av mina favoriter. Installer löner i texarkana, ar lära sig mer om att arbeta på medscope relaterade forum: Flickan är ganska häftigt.

Jag påpekade också att be om pengar när gammal kvinna söker kvinna yngre 50 för sex varorna transiteras är också olagligt. Escort eksjö varje dag, i vår tid väljer ledamöter tror att du kan ansluta med. Läs mer 10 tips för att skapa den perfekta online dating profil för expats i en perfekt värld, du och din själsfrände skulle stöta på varandra på gatorna i istanbul, lås ögon, och medelålders mogen kvinna söker äldre man 30 för relation faller madly in love nästa sekund.

Jag har inte och escort tjejer småland kommer inte att betala dem för att använda det skit service dock. Fantastisk mat, titta på folk genomsnittlig rangordning: Escort eksjö ta dig tid att skriva en bra profil, lägga till några bra bilder, och bidra. Okcupid också har en algoritm som visar attraktiva människor att attraktiva människor och mindre attraktiva människor till mindre attraktiva människor.

För att säga sanningen, vasili, det var liten eller ingen romantik scener mellan lucius och antanasia. Vår alldeles underbara teknik sponsorer, easyname, som förser oss med servrar och bandbredd så att vi faktiskt kan hantera och skicka dessa utsläpp till dig.

Ett ord från verywell du har en bättre chans än någonsin att njuta av sex långt in din äldre år. De flesta dejting-appar som finns som ägs av samma företag. Som beenthruthewars säger, människor förändras för att de vill, inte för att du vill ha dem. Quackquack bidrar också till att göra många nya vänner och därmed ökar kontakten och du gradvis blivit mycket populär bland online dating tjänster.

Fungerar för människor som söker både casual och seriösa förhållanden.

.. Bordeller homo i hamburg call pojkar stockholm

Jag hade en period då jag försökte göra en bok som jag kallade Smärtans Paradis. Den hade egentligen trådar tillbaka till den tiden då jag bodde bitvis i Berlin och pendlade mellan Stockholm och Berlin. På något vis tyckte jag mer om Stockholm än Berlin, avskyr då folk utropar något till en Metropol, typ Barcelona eller Berlin och alla ska dit och röka billiga jointar. Inte min grej liksom, men tiden i Berlin satte sina spår. Det fanns ett allvar, i staden och relationen jag hade, som egentligen var en omöjlig relation och kanske därför så lockande.

Tio, femton år senare försökte jag göra en bok på den känslan. Då var jag  i en annan relation, levde ungefär på samma vis, ett slags pendlande, men i en relation som är ytterst fungerande och som kommer att bli min sista.

Jag fick ihop en hel del bilder och jag träffade rätt i känslan, men kunde inte formulera texten. Jag kan inte det nu heller, men en del av bilderna har något. Om man nu får säga så. Jag gjorde en del brödjobb på den tiden jag var skidproffs, eller hade betalt för att vara i snön. Ett gjorde jag med Wenke Rundberg, som skrev texten, handlade om en skidlärares vardag.

Det var en dag med småkids, folk som inte kunde stå i liften och en snubbe som ville bli riktig fräsare. Jag har lite svårt för såna här jobb, men deg gör livet enklare. Och så en bonusbild då vi åkte hem ensamma. Allt plåtat med en enkel Ricoh Gr och tre batterier. Buddy Guy som är den som hyllas, har en tår då Beck och Hart gör sin fantastiska version.

Samtidigt slår det mig hur jävla korkad världen har blivit. Tänk tanken, samma artister, samma hylning och så Trump, som sitter där.

Det går ju bara inte. Han representerar ju den kollektiva idiotin. Det är som Bokmässan. Alla författare går i strejk. Alla som brinner för det här går i strejk för de vill inte ha värsta högerspökena där och vad gör Bokmässan?

Bokmässan är ju en förening som ska göra buissnes och inget annat. Det är en affärsidé. Varför komma och babbla om ytrandefrihet. Jag blir faktiskt jävligt trött, lika trött på snacket om att vissa inte kan tala till andra.

Det är en sak. De flesta politkier kan inte tala till någon, men som människa kan man ju i alla fall kräva av sig själv att man ska kunna lägga ihop ett och ett, eller tänka själv.

Jag är trött, sa jag det? Inte dödstrött, i ganska bra form, men less på att tjata om workshoppar, uthyrning, hela tiden ge och inte få. Hur fan vore det om någon kunde kasta upp en hacka deg, komma med ett bra utställningsförslag, hyra vårt hus eller starta en workshop.

Det är det jag är lite trött på just nu, så därför publicerar jag den här texten som jag skrev Den är ganska lång, men den ger mig kanske lite tid att sysslamed något annat, några dagar utan att jag behöver tjata. Ni hittar säkert en massa fel och korkat  den här också. Skit samma, det hackar jag i mig. Det är inte det saken handlar om. Det handlar om att det är lite kul att leva och att det aldrig skadar att tänka själv.

Efter att borgarna kom till makten blev det plötsligt grått på morgnarna. Skit samma, hade en trevlig dag igår med mina bilder. Skriver ut kort till tre pågående böcker. Jag fick springa ner till pappershandeln och köpa bläck tre ggr på en dag, totalt för kr. Epson skrivare är bra, men de drar bläck lika snabbt som en del av mina kamrater dricker öl.

På tal om öl så träffade jag Anna Claren och Pieter på mitt favorithak. Anna visade sin nya bok och troligtvis vinner den fotobokspriset på bokmässan? Ganska säker på att det står mellan den och Jean Hermanssons retrobok. Jag sätter en öl på Anna. Det är mörkt, ljust och vackert på samma gång, utgivet på Journal förlag.

Jh Engström ställer ut i Paris och det irriterar mig att journalisterna skriver så lite om svensk fotografi. Jag skriver själv just nu på del 2 av Fotograferna min förra bok och det för att fotograferna också behöver få sin historia berättad, precis som författarna i Paris på femtio-talet har berättat sin historia. Idag ska jag skriva ut bilder till, dvs en femton hundra till i bläckkostnad. Lev väl, njut av dimman, ta några schyssta bilder. En råkall morgon i Baskien.

Jag bodde på ett ställe utan värme och på natten värmde jag sängen med varmvattenflaskor. Så är det inte nu. Det regnar men fjärrvärmen fungerar i lyan. Hade tänkt åka till Liljevalchs, men avstod. Förstod inte riktigt vad jag skulle göra där?

Det verkar som världen äntligen börjar förstå miljöproblemen. Samtidigt konsumerar vi mer än någonsin och producerar som galningar i låglönelandet Kina, som är en vandrande miljöbomb. Varför kan inte folk köpa en bra jacka och ha den i fem år? Vad är det som är så kul med att köpa nytt? Det är mycket snack om stormen. Jag har vinterdäcken i baksätet. Där gör dom nog stor nytta. Anders Petersen är nominerad till stort pris.

Det är bra, det är han värd. Jag åkte till Ikea, gör inte om det. Det räckte med att se lavaströmmen av vagnar och kutiga ryggar som rörde sig genom lokalerna för att jag skulle ge upp. Allt har sin tid, även kärleken. Tänk på det, om ni nu tänker på sånt? Det lär vara förbjudet enligt nya regimen? Ytterligare en dag som passerat. Lämnat bilder hos förläggaren, ska försöka göra stora, feta boken.

Det är som vanligt. Först måste man göra en provlayout innan man fattar hur boken egentligen ser ut. Det är som att läsa en text på datorskärm.

Det fungerar, men är något helt annat på papper. Jämför kameror på Cyberphoto. Det måste vara Sveriges bästa sajt för kameraköpare. Där kan man jämföra olika kameror själv.

Det är guld, men annars är det som med skidor. Det är bäst att provköra innan man köper. En gång provkörde en kvinna mina raceskidor. Hon ville köpa dom. Det slutade med att hon hamnade i skogen, sedan på sjukhuset med knäckt handled. Märkligt nog köpte hon skidorna, men jag gav henne rabatt på grund av den brutna handen. Jag känner mig fortfarande oroad. Hon envisas med att fullfölja det som den förra började. Det som oroar mest är föraktet mot dem som håller på med kultur. De fattiga satar som envisas med att göra film, skriva böcker, dansa, sjunga och fotografera, får skopan full.

Vi framställs som parasiter som lever på bidrag. Det är en farlig utveckling om alla ska bli en slags reklamkonsulter för att göra konst.

Det är ändå inget mot den här beskrivningen av världens överkonsumtion. Om femtio år behöver vi två jordklot om vi ska fortsätta så här. Vad fan är det för fel på oss? Jag har vänner som tjänar sextio lakan i månaden och ändå måste ta ett lån för att köpa en bil på femtio. Det är sjukt och inget annat. Väx upp, tänk efter, skaffa en cykel, inse att den enda konsumtion man behöver är ett glas vin, en enkel kopp kaffe, lite snack och lite kärlek då och då. Det regnar i Europa. Det blir höst överallt.

Snart dags för vinterdäcken. Det kanske kommer snö i dagarna? Känslan av att vakna i det tysta, vita mörkret är sensuellt. De gamla hjältarna dör ut. Såg en hemsk film om Truman Capote igår. Spännande, därför den visar vilken hänsynslöshet skapande kan innebära.

Både för skaparen o dem han skildrar. Med de visdomsorden är det dags att gå ut i regnet. Var ute och vandrade med kameran. Kom till en hundgård med olika sorters hundar. Två saker slog mig. Det är konstigt att folk som ska vädra sina hundar så ofta kör bil dit? Hundar verkar bara vara intresserade av att nosa varandra i häcken? Subtilt släkte, eller hur? Annars går parodin vidare med de två kvinnliga stadsråden?

På något vis är det helt ofattbart. Vi har en minister som ska syssla med buissness, som själv gör konkurs och myglar. Ge dom sparken bara. Jag fick kritik för att jag macho,,,vad är det egentligen? Jag tog i alla fall bort en bild på en halvnaken kvinna från talet här på bloggen. Det svåraste för en dokumentärfotograf är att visa sina nakna bilder. Det är alltid någon som blir ledsen eller känner sig kränkt. Sedan spelar det ingen roll om bilder är fyrtio år gamla.

Ibland tappar jag lusten att vara fotograf, just av den enkla anledningen att det inte riktigt går att skildra livet som det var och är, utan att folk blir kränkta. Däremot går det att visa hur mycket skit som helst, typ Paris Hilton, utan att någon bryr sig. Jag hade en bild som skulle med i en bok om bröstcancer. Min bild var den ende som vart bortplockad när det var dags för boktryck.

Jo, för den var för sensuell. Vi lever i en tid då det knappt går att kritisera en kvinna för då är man kvinnofientlig. Jag ger inte fem öre för det som skrivs om de två kvinnor som inte betalt tv-licensen eller betalt sin hemhjälp svart. Hela resonemanget är ju absurt löjligt. Det finns inte en människa som inte har betalt svart eller skitit i tv-licensen.

Fan, sluta med larvet. Låt oss ägna oss åt de viktiga frågorna: Jobb, miljö, jämliket, globaliserigen. Sedan kan man ju tycka att Reinfeldts nya ministrar stinker överklass, är sällsynt korkade och driver en politik som troligtvis river sönder hela kultursverige. Dagarna går och hösten består. Idag har jag helt snöat in på ordet Hälsokontroll. Vi frilansare kollar ju aldrig hälsan. Man får ont i hjärtat och så drar man upp till akuten.

Det testas, allt är bra och så är man ute på gatan igen,,,perkele,,. Det känns som om man inte riktigt litar på resultatet. Har du någon i släkten med hjärtproblem, frågar doktorn? Nej, svarar man, men en massa dårar. Ja, så kan det gå. Hälsokontroll var ordet för dagen. Kollar priset för en koll, nästan två tusen spänn.

Ingen frilansare har råd med det. Vi kör på som vanligt då, eller hur? Solen skiner på morgonen. Skönt, känner mig som den lilla flickan jag plåtade på Skeppsholmen en sommar. Gårdagen var förlorade brandväggars dag. Ägnade mesta tiden åt att skriva ut bilder och reparera datorer. Tänk vad man lär sig snabbt om datorer bara man håller på? Idag blir en bra dag. Alla dagar utan möten är bra dagar, så länge jag får flöda och ta dagen som den kommer är jag en nöjd människa.

På en månad har jag sällan mer än tre, fyra grejer bokade. Det enda jag bokat nästa vecka är tandläkaren, och det fattar ju alla, att det är en taskig bokning. Vissa dagar undrar man ju? Båda har utställningar och det går bra. Blir lite avundsjuk, samtidigt vet jag hur mycket jobb det är med att ställa ut och hur lite man får betalt ingenting. Faktum är att det inte alls är lika roligt att ställa ut sedan jag började med det digitala.

Kopiorna blir inte lika snygga som med det analoga sättet att jobba. Riktiga fiberkopior är fantastiska, men det börjar komma fram papper till skrivarna som är snygga. Jag ska testa mig fram i november då det regnar som mest. Nu gäller det mest att komma upp ur sängen, skriva på min nya bok och sedan åka till Ikea och köpa lite nya mattor så lägenheten i alla fall lyser upp i mörkret.

Idag värker kroppen och det regnar lätt, stannar hemma, jobbar vid datorn. För mig är det viktigt att organisera mitt arbete. Att det ständigt är i så pass ordning att någon skulle kunna fortsätta arbeta med det om jag dog i morgon.

Att ofta se på sina bilder, stuva om dom, finna nya sätt att använda dom, är väldigt kreativt. Det bästa är att man bär bilderna med sig hela tiden, inom sig. Som en bank med värdeföremål, tankar och minnen.

En sak jag lärt mig efter fyrtio år som fotograf, är att inget är ogjort. Första regeln är att alltid avsluta, även det som inte blir bra. Det som man inte avslutar blir en belastning i livet. Det man avslutar blir en njutning med tiden, men framför allt: Det avslutade kommer man alltid att kunna använda en gång till.

Det kan ta tjugo år, men tro mig, det dyker upp som en diamant på trottoaren en dag. Det mörknar utanför mitt fönster. Ser mina koltrastar sitta i trädet. Det kommer att bli natt och dom sitter där som svarta, ruggiga äpplen. I morgon bitti får jag ge dom lite bröd så dom klarar sig genom kylan.

Själv gjorde jag en rejäl krasch i backen, gled femtio meter på ryggen innan jag for in i skyddsstängslet. Jag tänkte en och annan tanke, men framförallt slog det mig hur roligt det är med en krasch då och då. Man vaknar liksom till.

Åkte med en kvinna som ska operera sig i morgon och när jag kom till fiket och frågade efter en god vän hade han dött. Det är sånt man ska tänka på då och då. Att man är glad för att leva. I morgon ska jag åka med en snubbe som gör layout. Vi får se vad som händer då? Annars har jag köpt ett kilo dadlar som jag håller på och äter upp. Jag lovar, det är inga dåliga grejer.

Mycket gas om man säger så, men vad fan. Någon ska väl sköta den biten av samhället också? Martin von krogh,  http: Vad tar jag med mig på mina updrag till ,tex Åre?

Ross z9 och Head c pjäxor hjälm o ryggskydd stavar höftväska för kameran Arbetsmaterial: Canon s 80 för stillbild och fujifilm fd för filmning två minneskort batteriladdare Pc-laptop mobil anteckningsböcker visakort och casch visitkort Detta går ner i skidfodralet och en väska med stora hjul.

Jag hatar att släpa på prylar. Förr reste jag över hela världen med Leican i en ficka, rullar trix i en plastpåse och en liten axelväska med tre kalsonger, tre skjortor och en tunn jacka. När filmen var slut reste jag hem. Jag säger inte att det var lätt, det är aldrig lätt och det är inte heller meningen att det ska vara lätt, men att resa lätt kan underlätta landningarna och påstigningarna.

Ciao Bellos o bellas Lyckan i livet är just att leva. Vakna till koltrasten på balkongen. Har den suttit där hela natten eller har den gömt sig i trädet? Det är skönt att lukta gott då man vaknar. Sedan ser man ut över taken. Man slipper gå till ett jobb, för jobbet är "Jag", min kropp, mina tankar, min dag. Det är viktigt att älska sig själv. Vem gör det annars? En god människa dör aldrig. Var God så lever ni även då ni dött. Vissa svin lever också efter döden, men då som spottloskor.

I alla lägen måste man bejaka sexualiteten. En kvinna som älskat på natten sprider dofter i T-banan, spelar ingen roll hur mycket hon duschat. Männen piggnar till, ögonen får glans och livet kvittrar. Det är en grå dag i en gul kropp.

Det är dags att vakna upp. Det vackraste i livet kan vara mycket. En dotters ögon då hon reser iväg med båten.

En bil som startar i kylan. Lönechecken på hallmattan, eller en god kopp kaffe tillsammans med en annan varm, vacker kropp. Har ägnat dagen åt att sortera bilder. Inser att jag måste köpa in ett jättelager med ramar och rama in allt för kommande utställningar. Efter att ha kollat på mina egna bilder gick jag ut för att kolla på fotoböcker om Stockholm. Det har kommit en hel drös och tyvärr är dom flesta totalt menlösa. Det är någon slags hurtighet som är bedövande i de ofta stora och snyggt gjorda fotoböckerna.

Jag tror inte att folk var så förbannat hurtiga på femtio och sextiotalet. Jag växte upp då och inte fan såg mina föräldrar och deras kompisar ut som dom tagit något jäkla uppåttjack och inte slängde morsan med några kjolar osv Det är en löjlig och dålig Stockholmsskildring vi får se i de här böckerna. Det är som värsta typen pilsnerfilmer. Å andra sidan, lyckliga husmödrar och gubbar i hatt har alltid sålt, speciellt om det är i svartvitt och från femtio o sextiotalet.

Kolla Bressons bilder från en resa han gjorde i Sverige på sextiotalet. Det slår den här uppstyltade skiten med hästlängder. Monterar bilder och kollar andra fotografers bilder på nätet. Kolla in Bressons scrapbok, hans gamla bilder som skall ställas ut i NY. Grejen med fotografi, precis som romaner, är att dom egentligen inte utvecklas. I Bressons gamla bilder finns allt. Det som vissa fotografer anstränger sig som galningar för att uppnå idag. Formen är helt makalös, berättandet, det slitna kopiorna, tiden, allt finns.

Det är så sjukt bra att man kan bara lyfta på kepsen och buga. Samtidigt blir man inspirerad, inser att det finns bara en väg att gå. Ja, det blev som jag skrev för en månad sedan. Mona S tar täten för sossarna. Det känns inte bra. Varför vet jag inte riktigt? Hon har bara en konstig utstrålning, men till skillnad från de andra vågade o ville hon säga ja. Det ska hon ha heder för. I natt drömde jag att jag hade fem jobb som skulle utföras. Jag visste inte vad dom handlade om och kom heller aldrig till skott.

Varje dag måste ha en uppgift. Idag ska jag montera de sista bilderna till min lilla utställning i mars. Nästa vecka blir sista veckan av väntan, sedan återstår 50 dagars skidåkning före april.

Såg på tv om hockeyvåldet. Det är otäckt mycket hjärnskakningar. Kan man inte göra hjälmarna bättre? Sedan det här med att pojkarna slåss med varandra på isen. Man uttryckte det som om det var en naturlag.

Jag har sett hockey sedan och då slogs man nästan aldrig. Idag i varje match. Att slåss är ett kommersiellt inslag , importerat från NHL,,,so what. Det är barnsligt och inget annat. Idrottsrörelsen är i stora stycken en totalt förlegad gegga med bögskräck, knark, töntiga mansroller och fördumning.

Sedan kan det också vara skönhet och en viss brillians. Jag tycker om att Anja försöker laga sitt knä med vitkål. Nästa gång mitt knä gör ont går jag in på pizzerian i Åre och beställer en Anja: En portion vitkål och bandage. Någon piskar mattor på gården. Min kompis fyller strax femtio. En jävla ålder att fylla. Finns alltid kompisar som ska krångla till det och begå övergrepp.

Jag minns när Anders Petersen fyllde femtio och vi köpte ett par skitfula cowboysboots till honom. Dom kostade skjortan och han har aldrig använt dom. Tidningen City kör en serie om den nya mannen. Det enda jag kan säga om det är att barn förändrar livet. Börjar man vara med sina barn blir man en annan, mer utvecklad.

Barn är bara gott, skitkul, allt blir roligare. Att resa med barn är den största kicken. Män och kvinnor som gnäller över att det är jobbigt med barn, eller män som säger att dom inte har tid med barn, borde undersökas.

Tänk efter, ge fan i att köpa nya bilen, plasmaskärmen osv och gör något med kidsen istället. En månads resa med barnen ger mer än en ny bil.. Får sällskap med fyllkaja som dricker öl och babblar halva natten. Hemma vid fyra på morgonen, hallen fylld med tidningar, speedad, läser DN. Susan Sontag, märklig kvinna, bra text som attan, ur hennes dagbok.

Att vara på en fjällort tömmer en fullständigt. Det enda man tänker på är hur fan man ska våga elda på riktigt jäkla ordentligt nästa dag?

Och så gör man det. Plötsligt gör man en tjugometersvolt, en saltomortal, överlever, inget gör ont förrän dag efter. Då gör allt ont. Det är då man börjar fundera över HUR fjantig man är? Vandrar i natten, möter min vän Tomas Tvivlaren. Kom och ta en öl med mig , säger han. Vill vandra i natten. Efter en halvtimme ledsnar jag på att vandra, kollar den nya gallerian i Skatteskrapan.

Precis vad världen behöver. Ett nytt tempel för att köpa slavproducerade kläder från Kina. Varför blev inte glastemplet en borg för andakt och kultur, dvs ett museum med gratis entre eller en konsthall för de törstande?

Jag vandrar upp till den krog Tvivlaren påstod han skulle häcka på. Mycket riktigt, där sitter han. På min plats, där jag skulle ha hävt min öl, sitter en betydligt nättare person av annat kön. Jag smyger förbi, knackar på rutan så han ska få gediget dåligt samvete, men ack nej. Han ler så glatt tillbaka. Livet är en dröm säger hans milda nylle. Jag vandrar hem, backarna är branta men min själ intakt och min plånbok orörd.

Lägger sista handen på deklarationen. Har under de senaste tio åren tjänat i princip samma pengar. Strax under lakan före skatt, men efter avdrag. Det är perfekt, men man får ju inga bolån om man säger så. Det märkliga var dock att efter jag gått igenom sista siffran fick jag ett sjukt behov av semla. Finns det något godare? Det skulle vara Creme Caramell? En gång i tiden for Maud Nycander och jag genom Spanien och letade efter den bästa bryllepuddingen. Den fanns i Sestao, strax utanför Bilbao, vid hängbron över floden Nervion.

När man åt den dallrande puddingen passerade de jättelika atlantångarna på floden. Det var så nära att man kunde ta på båtarna. Efter lunchen brukade jag stoppa tandpetaren i de vita, virkade gardinerna som skilde oss från gatan, floden och båtarna. En ung fotograf skrev till mig idag, frågade hur jag tänker om min fotografi?

Det är väldigt enkelt. Jag lever på mina bilder och därför måste alla mina projekt bli slutförda. Jag tänker i projekt, i femårsintervaller. Jag tror inte en enda grej jag gjort har varit kortare är fem år? Från det jag börjat till det blivit en bok eller en utställning. Jag arbetar alltid med flera grejer samtidigt.

Nu skriver jag och fotograferar om livet som skidåkare. Jag tänkte det skulle vara klart Nästa år vill jag visa mina bilder som upptagit mig de senaste fyra åren,," Dagar utan mening". En slags beskrivning av läget kring Nytorget, mina relationer, en tidsbild. Min arbetsdag är enkel. Från mitten av april till december skriver jag på förmiddagen, plåtar på eftermiddagen. Jag tränar och sover siesta.

På kvällen ser jag på sport, tar en öl och jobbar lite vid datorn. Varje dag samma rytm, Jag tror inte ett skit på inspiration. Jag tror bara på att arbeta, vare sig det går dåligt eller bra. Det är bara att fortsätta. På vintern, från december till mitten av april, är det skidåkning fem dagar veckan på förmiddagen.

Då tar jag en bild om det passar. På eftermiddagen vilar jag, skriver ner anteckningar, minnen, drömmar, allt som jag ska ta itu med till sommarens skrivperiod. Jag bestämmer flera år innan NÄR det ska vara klart och när jag ska ställa ut.

Om jag misslyckas bryr jag mig inte. Jag gör om, fortsätter. Allt kan användas igen. Varje kväll jag lägger mig vet jag vad jag ska göra dagen därpå. Jag är aldrig bakfull, ställer aldrig upp på något jag inte vill göra. Jag är helt fixerad vid att göra en sak: Det jag själv vill göra och jag är beredd att göra i princip vad som helst för det.

Pengar är intressanta, men bara som redskap för att få leva som jag vill. Allt jag gör måste betala sig, annars går jag under ekonomiskt. Ha koll på ekonomin är viktigt. Framför allt, inte köpa en massa grejer. Min princip är att göra något av vad jag har NU.

Inte vad jag tänker skaffa mig. Vill man bli fotograf? Tycker man om sina bilder? Ja, då är dom bra bäst. Att ställa ut är ingen konst. Det är bara att göra det.

Var som helst, när som helst, hur som helst. Det enda som betyder något är att det blir utställt, skrivet, plåtat, publicerat, gjort. Ogjorda saker har inget värde. Det är som att kyssa en kvinna. Så länge man inte har gjort det vet man inget. Så är det, låter det tråkigt? Jag har alltid varit emot allt nytt. Redan på sextiotalet tyckte jag bandspelaren var löjlig, sedan kom videon.

För att inte snacka om mobilen och den elektroniska ugnen. Nu tycker jag mobilerna har börjat spåra ur, fortfarande tycker jag Nokias gamla klassiska modell spöar allt det nya. Fast tiden sätter sina spår. Jag älskar mina datorer, har varken diskmaskin, tvättmaskin eller elektronisk ugn. Jag har börjat med digitalkamera och snackar i mobil. I morse kom dock en ny grej som jag direkt tyckte var skitdålig. Jag var tvungen att hålla blaskan en meter från skallen för att se vad fan den föreställde?

Såg ut som en misslyckad Miromålning på Ramblan. Nej, återgå till det gamla. Samma säger jag om P1. Annika Lantz var ju värdelös i P4. I P1 är hon rent ut sagt ett evigt irritationsmoment. Annars, såg ni filmen om Japan igår? Jag är en samurajtyp, den saken är klar. Jag gillar disciplin och att folk ger sig fan på att göra något.

Det är något fel idag då ungdomar inte ens klarar av att komma i tid, inte får godkända betyg osv Min käre son skulle köpa pizza. Han studerade menyn länge, sedan kom det. Jag fattade ingenting, inte pizzabagarn heller. Sedan kollade jag i menyn Bra, den kom in, var full med fetaste osten. Den gick fetbort hos min son. Nu vet vi i alla fall vad " prova en calle"är för något. Själv åt jag bruna bönor med fläsk. Till efterrätt blev det mandariner med mjölk som skar sig. Fan, trot, det kändes lite misslyckat.

Jag hade en skön diskussion med en vän från Malmö om kultur. Vad är det för en skillnad mellan en pianist som sitter och försöker få fram en speciell klang i pianot, en målare som gör om sin målning hela tiden för att finna "uttrycket", en författare som skriver samma mening flera ggr och en skidåkare som åker i samma backe upp och ner i jakten på den perfekta svängen? Ingen gör någon nytta, ingen gör det för pengarna, inget är mer värt än något annat.

Det handlar bara om en sak: Att uttrycka sig på bästa möjliga sätt. Att bli bra på något handlar bara om en sak: En viss talang och HÅRT arbete, hårt härligt arbete.

Idag tror många att det går att smita från arbetet om man ska bli bra på något. Vad man än gör, om man ska bli bra på det, så måste man öva, träna, arbeta hårt. Det var dagens visa ord. Annars träffade jag en liten kille i liften. Han berättade att han o hans mor hade åkt lift.

Då kom det plötsligt en kanin, eller var det en ren? Var det en kanin eller en ren? Eller en varg, kanske? Lyssnar på Clapton, Leyla. Det finns låtar man aldrig glömmer: My back pages, Unchange my hearth, Predemtion song, Hurricane, Sarah, ja, ni vet hur minnena strömmar över en.

Det finns två låtar som betytt mest. Den ena var Whos " My generation". Då låg jag i sängen, hade feber, med långkalsonger och blev frisk på tre rågrymma minuter. En annan " Come on lets twist again, med Chubby Checker. Då satt jag svettig på en soffa med skolans vackraste kvinna och tänkte försöka kyssa henne. Och när Lets twist again kom loss på grammofonen sa hon: Kom igen nu och kyss mig.

Jesus, o på den vägen har det varit. Idag körde vi HÅRT i backen. Fan, man har ju sett Anja och co,,,nu vet man hur det går till? Stå på bara o sedan dö. Jag låg i backen och plåtade Eve, den grymme veteranen. Jag låg säkert en kvart i snön på magen.

Plötsligt kom en vacker kvinna fram, vidrörde min muskulösa skuldra och sa: Min vän, hur mås det? Och DÅ, kom det över mig. Kärleken till livet, så jag reste mig upp och sa: Tack min sköna, come on lets twist again och vi svepte ner för backen i ett väldigt moln av snö. Så dog hon HMs gamla stjärnmodell. Jag minns affischerna ännu. Den fantastiska kroppen, mer som en bystig gravid mamma än en sexmodell. Jag har alltid tyckt synd om henne.

Hon var som en kvinna utan styrmedel, lost hela tiden. Jag tänkte på kvinnan i Tv4s förkväll. Hon är lite rolig, lite knäpp, men nu ska hon tydligen operera bort sina silikonbröst.

Det är konstigt det här med silikonbröst. Det är få som kan ha dom utan att man tycker synd om tjejerna. Tjejer med silikonrattar är som småflickor som inte kan leva utan sin barbie. Dom känns så svaga och osäkra. Det värsta är dock läppförstoringar. Han ni någonsin sett någon som lyckats? De flesta läppförstoringar ser ju ut som en blandning av herpesutslag och taskig makeup, som om läppstiftet halkat ned till hakan eller hamnat under näsan.

Någonstans mitt i den gröt som ska föreställa en kyss, men mest ser ut som ett äschelhål med herpesutslag. Ännu värre är penisförstoringar. Kuken blir inte större vid stånd utan då den hänger, tex då man går till duschen på badet. Vem fan pröjsar trettio lakan för att få en större kuk i duschen? Jag säger som farsan sa: Vilka frågor är viktigast för Er just nu?

Själv har jag en tre, fyra spörsmål jag tänker mycket på. Det första är hyresrätterna. Idag är en människa som har en hyresrätt chanslös mot värdar som vill renovera dyrt. Man hotar också med marknadshyror i Stockholm. Har Ni hört en politiker som säger att dom står på hyresgästernas sida? Idag betalar hyresgäster mer än både villaägare och bostadsrättsinnehavare och är dessutom helt rättslösa i alla tvister.

Den andra grejen jag ofta tänker på är kvinnor som vill ha barn. Varför ska dom måsta åka till Köpenhamn, Riga, Prag för att bli inseminerade. Kan man inte vara lite snäll och hjälpa till, låta dom få sina spermadoser i Sverige och slippa bli ruinerade på alla resor.

Herre Gud, dom vill ju bara bli med barn. Hjälp dom för Guds skull och sluta jävlas. Den tredje grejen är miljön och där har jag gett upp. Jag tror världen går under för de flesta köper hellre en ny tv eller en bil istället för att tagga ned och ta en promenad till jobbet.

Det fjärde jag tänker mycket på är hur man får till en skärande slalomsväng i en svartpist. Den ende som kört med skär i Lundsrappet i Åre är Herman Maier. Börjar bli en riktig gubbe.

Min son springer till skolan eftersom jag har lovat honom att en försening till ger kännbart straff. Min kvinna springer också till jobbet.

Själv ligger jag kvar i sängen med smulorna från frukosten som straff. Det är skönt att vara hemma, kollar på hus och lägenheter. Det märks att Stockholm Stad säljer iväg sina hus. Många försöker göra sig en hacka. Sossarna går bättre än borgarna tillsammans och ända sitter de här borgerliga halvfascisterna och ser skitnöjda ut i tvn. Igår såg jag moderaternas kvinnliga ledare i Stockholm debattera med en sosse. Något mer äckligt, självgott, än moderatkvinnan har jag sällan sett, till och med värre än Persson.

Det trista med Stockholm är alla puckade moderater, allt från Linda Skugge till en del hjärndöda snubbar man kan träffa på fiket. Sverige går bra, visst  fan, och ändå säljs det mer nervknark än någonsin. Varför är du deppig lilla vän? Du har ju allt, jobb, bil, hus, och barnvagn. Räcker det inte till? Inte för att man behöver bli nunna, som i Maud Nycanders film, men nog fan vore det bra med en tillnyktring.

Så var det hängt. Det tar alltid lite längre tid än man tror. Går hem, lagar indiskt till min son. Hans lärare ska sluta och ersättas med en vikarie. Det är då min son säger de klassiska orden: Alla vikarier vi haft har gråtit.

Jag minns min egen skolgång. Tyckte jag var hyfsat bra i skolan, men lika förbannat säger betygen något annat. Folk kan gärna skippa skolan, men det kräver att man har en annan plan. En annan ide för VAD man vill göra. Nina Björks krönika, om att hon duger, ger fan i att köpa nytt var helt underbar. Precis så känner jag. Att åka skidor i Åre är som att se en klädesaffär i pisten. Alldeles för många ser ju fan ut som dom var skyltdockor för Intersport eller Stadium.

Jag, en hippie, alltid en hippie, går in för att tvåla till folk med åkningen. Jag tycker det är pinsamt med folk som är för snyggt klädda. Det är som gubbar med hund. Hela outfitten pekar på taskigt självförtroende och framför allt: Sitter o tittar i en William Kleinbok från Bilder från New York. Det är läcker, vild fotografi, en massa energi. För ett par dagar sedan, den här pojken sa till mig att han gillade mig och jag sa till honom att jag gillade honom också. Deras svar när frågan ställdes om den praxis är att det skapar ett intresse mer sannolikt att öka intäkterna.

Byggnaden har fungerat som bostad hall sedan , och erbjuder kulturella utbyten för amerikanska studenter samt personer bosatta i utlandet. Min favorit musik är all musik som sätter scenen, klassisk skulle vara det bästa. Ta fram dina egna urval med nordens vassaste företagssök. Bara något var annorlunda: Hon var en heptathlete vid cornell och är ett livslångt chicago sport fan. Min tro och bibliska principer som är grunden för mitt liv beslut. Jag är riktigt stora på familjen de flesta av mina bor i norr men de jag har hitta knull här betyder världen för mig.

Inga dolda avgifter en internet-tidslinje för att lyfta fram några av de viktigaste händelserna och tekniker som hjälpte till att forma som vi känner det idag under årtionden vuxit. Vissa användare vill att appen dating 50 hade en gps-locator-funktionen för att shmale escort hitta en partner nära dig.

Jag brukade tro att jag kunde få killar som bara vill koppla upp t o så småningom att falla för mig. Detta shmale escort är en mycket rolig och händelserik kväll, och du är säker på att ha en fantastisk tid. Tinder guld ger en ny gillar du har, som talar om för dig som redan dras rätt och gillade din profil. Den andra kvinnan tog kontakt med mig och tillsammans upptäckte vi att han var att hitta flera kvinnor på denna mycket populära dejtingsajt horor i eskilstuna i amerika.

Vp product management på htc, mo versi, meddelade anroid oreo 8. Ingenjör som bor i arizona ser bögar i sverige för att starta ett nytt eskort strömstad liv och känna nya människor med alternativ för att utveckla en bra relation, älskar att resa, läsa och dansa.

Konkurrerande webbplatser nisch inriktning på hög intelligens eller akademiker i elite universitet har antingen stängt helt, inte längre arbeta med aktuella webbläsare, eller på annat sätt är i huvudsak döende.

Antik silver och föremål av vertu, ett sidor rikt illustrerad webbplats erbjuder allt du behöver att veta om. Saker började bra och flyttade snabbt. Förutom alla dessa, craigslist tillåter användare att lägga upp sina annonser gratis. Om en person lögner om deras foto eller en profil så är det en röd flagga för eskort i prag att inte längre fortsätta med relationen. Här är några risker som vanligen förknippas med professionell online dating. Det kan kosta dig investerare, potentiella partners och orsaka massor av negativ press.

Gunvor larsson november 3, at Hur du reagerar på en kvinna med bpd har en enorm inverkan gamla mogen man söker äldre man 40 för sex på relationen fungerar eller qx qruiser inte. Så jag verkligen tacka dig för din kommentar, jag hoppas verkligen att många män kommer att läsa det. Vårt omfattande utbildning förbättrar din dejting färdigheter så att du kan sollentuna escort hitta kärlek snabbare.

Så dessa webbplatser är alla lika, en del är lite mer allvarlig än den andra. De kommer förmodligen att vuxen uppkopplad dating för mogna män yngre 50 stödja dig att lära känna någon bättre. Internet book database — en plats för bokälskare och en plats för författare. Det är en del av passioner, som har mer än nisch online dating och webbplatser för horor göteborg sociala nätverk.

Anhängare utan en ledare är förlorat och ledare utan följare är bara killar som står runt i ett fält så att det finns ett symbiotiskt förhållande. Söker någon ner till jorden med en god portion humor. Dateactive drivs av riktiga människor, som har verkliga liv och njuta av att vara i naturen, paddla kajak, mountainbike och road cykling och skidåkning.

Tranny sverige denna månad, susan sörja, 41, berättade post är hon övertygad om att hennes pip-implantaten är att skylla för den cancer som har härjade i hennes kropp. Rolig, snäll, ärlig, ärlig, omtänksam och jag skulle tro stilig. Lång historia kort, jag fick aldrig tillbaka pengarna, men det kunde jag sätta henne i en obekväm situation med sin pappa. Svängig, där singlar eller partner i en engagerad relation engagera sig i sexuella aktiviteter med andra som en fritids-eller social aktivitet.

Vilket kan vara mycket märkligt med tanke på vad jag just seriösa dejtingsajter skrev om människor som faller i kärlek med sina vänner. Jag har dejtat en saudisk man för 3 år, och han är på en student stipendium. Jag tror att op är en idiot, och alla som tänker på detta bli eskort sätt har några allvarliga problem att ta itu med, allt för att du ska få några allvarliga hjälp.

Labben var också varje given tre kontrollprov en mer än vad som ursprungligen var avsett som. Människor kan lura andra genom att förvränga deras utseende eller deras personliga berättelse.

Dolphin är en snygg system med massor av alternativ och definitivt en av mina favoriter. Installer löner i texarkana, ar lära sig mer om att arbeta på medscope relaterade forum: Flickan är ganska häftigt.

Bordeller homo i hamburg call pojkar stockholm

Ge dom en grundlön så är det bra. En del har valt det, andra vill gärna ha jobb, men det här tjatet om att dom ska sitta på arbetsförmedlingen varje dag är ju bara larvigt. Nu ska jag till backen, i droppet o dimman. Jag fick ihop en hel del bilder och jag träffade rätt i känslan, men kunde inte formulera texten. Vissa användare vill att appen dating 50 hade en gps-locator-funktionen för att shmale escort hitta en partner nära dig.

TS ESCORT STOCKHOLM BARBIE HOMO SWEDE ESCORT